وکیل مالیات بر ارث

نظافت و سمپاشی

وکیل مالیات بر ارث

۲۹ بازديد
وکیل ارث کیست؟
وکیل مالیات بر ارث در موسسه حقوقی معید یا ارث فردی است که با توجه به دانش و تجربه خود می تواند راه درستی را برای احقاق حقوق موکل خود انتخاب کند. با آشنایی با قوانین مختلف، می‌تواند به افراد در فرآیند تقسیم ارث و پرداخت مالیات کمک زیادی کند. یکی از مواردی که مردم باید به آن توجه کنند انحصار ارث است. اگر به دنبال یک وکیل مهاجرت اروپا کار بلد هستید پیشنهاد می‌کنیم به موسسه حقوقی معید مراجعه کنید.

زیرا این امر سهم هر یک را مشخص می کند و میزان مالیات پرداختی وی با توجه به سهم و طبقات ارث تعیین می شود.

طبقه اول
در طبقه اول ارث، افراد طبقه اول متوفی مانند همسر، پدر و مادر، فرزندان و در صورت فوت، نوه ها قرار دارند.

طبقه دوم
در طبقه دوم ارث، پدربزرگ و مادربزرگ، برادران و خواهران و در صورت فوت فرزندان آنها قرار دارند.

طبقه سوم
در طبقه سوم عموها، عمه ها، عموها و عمه های متوفی و ​​همچنین فرزندان آنها در صورت فوت قرار دارند.


نحوه اخذ مالیات بر ارث
باید بدانید که مالیات بر ارث به کلیه اموال متوفی اعم از منقول و غیرمنقول وی پرداخت می شود. به همین دلیل است که هنگام تقسیم ترکه به جا مانده از متوفی، ورثه باید ابتدا مالیات خود را بپردازند. دولت از اظهارنامه ها برای جمع آوری مالیات بر ارث استفاده می کند.

چنانچه وراث در موعد مقرر این اظهارنامه ها را به ادارات مالیاتی ارائه کنند، هزینه دفن و دیون وی از مالیات بر ارث کسر و پس از آن، مابقی اموال مشمول مالیات می شود. در صورتی که این اظهارنامه به موقع در اداره مالیات تسلیم نشود، مالیات بر کلیه اموال متوفی خواهد بود.

مدارک مورد نیاز برای اظهار مالیات بر ارث
یکی از نکاتی که وکیل مالیات بر ارث به آن توجه ویژه ای دارد، تسلیم اظهارنامه در زمان توافق شده است. برای این کار لازم است مدارکی تهیه شود. مدارک مورد نیاز برای تشکیل پرونده مالیات بر ارث به شرح زیر می باشد.


فرم تکمیل شده اظهارنامه مالیات بر ارث
اصل و کپی سند مالکیت (در صورتی که متوفی مستاجر بوده اجاره آخرین محل سکونت وی با کسورات از حساب نوسازی)
اصل و کپی گواهی فوت
اصل تحدید جانشینی
اصل و کپی کارت ملی متوفی و ​​وراث
اصل و کپی کلیه صفحات شناسنامه متوفی و ​​ورثه
اگر وکیل ارث دارید، اصل و 2 سری کپی وکالتنامه، کارت ملی و پروانه وکالت.
ضمناً توجه داشته باشید که علاوه بر این مدارک باید مدارک دیگری نیز در خصوص اموال شخص متوفی تنظیم و بایگانی شود. این اسناد شامل موارد زیر است.

اصل و کپی سند ملک، آپارتمان، شغل و زمین (باید بدانید برای خانه و آپارتمان اصل قبض آب، برق و گاز، مانده های بازسازی یا حساب خاتمه، و گزارش مونتاژ جداگانه، در صورت وجود، باید ارائه شود. همچنین در مورد فروشگاه باید اجاره نامه یا مجوز تجاری ارائه شود.)
اصل و کپی آخرین قبض تلفن و سند موبایل
اصل و کپی سند مالکیت یا پیش خرید خودرو یا موتور سیکلت
حساب ها و سپرده های بانکی، از جمله کپی صورتحساب های بانکی، دسته چک یا گواهی سپرده
اصل و کپی کارت سهام یا آخرین اطلاعیه در مجله رسمی شرکت
اصل و کپی حج عمره یا تمتع
نکته ای که در پر کردن پرونده باید به آن توجه شود این است که اگر ملک به صورت ارثی در اختیار متوفی قرار گرفته باشد، کپی انحصار وراثت و گواهی پرداخت مبلغ مالیات بر ارث نیز باید در پرونده قید شود. . 
تحریر ترکه
نکته دیگری که وراث و وکلای ارث باید به آن توجه کنند، تنظیم ترکه است. در ماده 206 قانون امور عرفی تصریح شده است که «هدف از تنظیم ترکه، تعیین مقدار ترکه و دیون متوفی است». طبق قانون 213 موارد زیر باید در تنظیم وراثت لحاظ شود.

شرح اموال منقول و تعیین ارزش آن
تعیین مشخصات، وزن، عیار و ارزش طلا و نقره
مقدار و نوع نقدینگی
ماهیت و ارزش اوراق بهادار
اسنادی که مشخصات آنها را ذکر می کند
نامه مسابقه املاک
نرخ محاسبه مالیات بر ارث
از آنجایی که قانون مالیات بر ارث در سال 1393 اصلاح شد، برخی نکات با گذشته متفاوت است. این امر استفاده از وکیل مالیات بر املاک را برای مردم سودمندتر کرده است. طبق قانون جدید، دارایی های متوفی شامل دسته های مختلفی می شود که ممکن است نرخ مالیات آنها با یکدیگر متفاوت باشد. مهم ترین دسته بندی مالیات بر ارث به شرح زیر است.

مغازه
بر اساس قانون مذکور در بند قبل، میزان مالیات بر ارث مغازه برای افراد متوفی از تاریخ 10 فروردین 1394 به میزان 3 درصد قیمت مغازه تعیین می‌شود. کارشناسان رسمی مالیاتی . ضمناً طبق همین قانون، اجناس داخل مغازه نیز ارزش گذاری می شوند و 3 درصد از این ارزش باید توسط وراث به عنوان مالیات بر ارث پرداخت شود.

ماشین
میزان مالیات بر ارث خودرو و موتورسیکلت 2 درصد قیمت تعیین شده توسط کارشناسان سازمان امور مالیاتی می باشد. البته این مورد با توجه به کلاس ها متفاوت است. برای طبقه اول 2 درصد است و وراث طبقه دوم باید دو برابر مالیات طبقه اول و طبقه سوم 4 برابر مالیات طبقه اول بپردازند.

نرخ محاسبه مالیات بر ارث
صفحه اصلی
خانه یکی دیگر از مقوله های قانون جدید مالیات بر ارث است. برای تعیین مالیات مسکن و املاک مسکونی، کمیسیون املاک سازمان امور مالیاتی کشور ابتدا ارزش خانه را تعیین می کند. پس از آن، هر طبقه از وراث میزان مالیات را خواهند دانست. وراث طبقه اول باید 7.5 درصد ارزش خانه را به عنوان مالیات پرداخت کنند. این مبلغ برای طبقه دوم 2 برابر و برای طبقه سوم 4 برابر خواهد بود.

وکیل ارث
تقسیم اموال متوفی مستلزم پرداخت مالیات است. از آنجایی که مالیات بر ارث مشکلات حقوقی و قانونی متفاوتی را به همراه دارد و افراد باید به نکات زیادی توجه کنند، انجام این کار برای بسیاری دشوار است. این افراد می توانند از وکیل متخصص مالیات بر ارث و آشنا به قانون و قسمت های مختلف آن کمک بگیرند.

همچنین این افراد می توانند برای انجام بسیاری از وظایف قانونی خود از خدمات گروه معید استفاده کنند. مشاوره تلفنی رایگان و مشاوره رایگان واتس اپ دو مورد از جذاب ترین خدمات ارائه شده توسط این مجموعه است که می تواند افراد را با مشکلات حقوقی کمتری مواجه کرده و رسیدگی به بسیاری از پرونده ها را تسهیل کند.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.